Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
skippy (31-7-2014 om 20:48)
in november 2013 had ik hetzelfde op de hoofdweg stonden de stoplichten op rood alles stond stil., reed er een auto op de 2e baan door rood. Ze was verstrooid zei ze . ik zelf kwam van de haarmanweg motorblok was 5 centimeter verschoven lekker hoor een andere auto moeten kopen door 'n ander haar schuld
B. (31-7-2014 om 19:37)
Volgens RWS is er niks mis met de stoplichten, ik heb al heel vaak een klacht ingediend. Regelmatig gaat het maar net goed op het bewuste kruispunt, maar RWS doet gewoon NIETS!
cees (31-7-2014 om 16:15)
Ik rij zeker 50x over dit kruispunt van allen kanten per week. Een feit is dat de stoplichten absoluut te kort staan afgesteld. Er zijn nu eenmaal situatie's (aarzelende voorliggers bijvoorbeeld (B)) dat het allemaal niet op topsnelheid kan, en dan krijg je van alle kanten met verkeer te maken. Maar niet getreurd; de overheid wacht gewoon op duidelijker signalen. Die krijgen ze binnenkort, geen twijfel mogelijk !!
Peter (31-7-2014 om 13:28)
Allemaal hebben we er wel een mening over, zoveel is duidelijk. Misschien dat we echt allemaal eens moeten gaan nadenken over onze infrastructuur! In onze regio is het in elk geval beroerd geregeld allemaal. Eerst bouwen ze een Westerscheldetunnel, die vervolgens uitkomt op een zwaar onder de maat verkerend wegennet. Zou je toch mogen veronderstellen dat men z'n les geleerd heeft. Vervolgens zien we dan dat er een Sluiskiltunnel gebouwd wordt en wat zien we tot onze verbazing? Juist weer een wegennet dat volstrekt niet capabel is om de toekomstige verkeersstroom aan te kunnen. Welterusten overheden, steek de schuld maar lekker weer in een andere overheid, dat schijnen jullie liever te doen dan jullie eigen verantwoording eens te nemen!!
kees (31-7-2014 om 09:30)
Bestuurders die niet uit terneuzen komen weten niet dat de stoplichten zo slecht staan afgesteld, dus is heeft het ook geen zin om te zeggen dat je ermaar rekening mee moet houden.
Frans1 (31-7-2014 om 09:17)
De goede niet te na gesproken:de meeste zware ongewvallen worden door vrachtwagens veroorzaakt :houden geen afstand,rijden te snel of zijn met iets anders bezig
Cookie-instellingen beheren