Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 167 km

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marianne (30-7-2014 om 17:50)
en nog steeds beweren dat de stoplichten goed staan afgesteld. Een vrachtwagen die optrekt voor groen licht rijdt als hij op de helft is al door rood. Eerst een dodelijk ongeval voor er iets veranderd daar.
Suzanna (30-7-2014 om 17:41)
En vooral niets doen aan de gevaarlijke afstelling van de stoplichten! Slaap zacht ambtenaren!
Mike (30-7-2014 om 17:31)
Volgens mij hadden we 7 juli j.l. een soort gelijk ongeval. Welke instantie word er eindelijk eens wakker. Enne niet blijven volhouden dat er niets mis is met de stoplichten afstelling.
Pjotr (30-7-2014 om 17:28)
PZC 8 juli 2014. Rijkswaterstaat-woordvoerster Lia van Dijke: "De lichten waren toen en zijn nu nog steeds volgens de norm afgesteld." De gemeente Terneuzen drong er in 2012 al bij Rijkswaterstaat op aan iets te doen aan de situatie. De gemeente kreeg toen al regelmatig klachten over de wel erg scherp afgestelde verkeerslichten. Toen ook wethouder Co van Schaik daardoor een ongeluk kreeg - hij werd aangereden door een vrachtwagen die niet meer kon remmen voor oranje -, kwam het kruispunt in de publiciteit. Blijven volhouden mevr. van Dijke!!!!!!!!!!!
Ron (30-7-2014 om 17:26)
Kan je op wachten, zit ook niet echt op mijn gemak in mijn vrachtwagen als ik geladen moet optrekken dan ben ik net voorbij het stoplicht dat weer op rood schiet en ik de auto's al halverwege zie optrekken. Is al jaren aan de gang zo, hopelijk na vandaag dat er een ambtenaar wakker schiet.
Jef (30-7-2014 om 16:42)
Gaan ze nu misschien eindelijk eens iets doen aan de afstelling van die verkeerslichten!!!!!!! Je kon er op wachten dat hier zoiets eens moest gebeuren, al met al lijkt dit nog goed af te lopen.....deze keer.....
Cookie-instellingen beheren