Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse brand in loods Middelburg

Toegevoegd: 08-08-2014, 13.53 uur - Update: 08-08-2014, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een loods op industrieterrein Arnestein in Middelburg is vrijdag aan het begin van de middag een forse binnenbrand uitgebroken.

De brandweer werd rond 13.30 uur opgeroepen voor de brand aan de Anodeweg. Binnen tien minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een ladderwagen gingen ter plekke om de brand te bestrijden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand in een bedrijfsunit. Toen de brandweer arriveerde was er niemand meer binnen.

Omstreeks 14.20 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Volgens de woordvoerder is er geen brand geweest in de aangrenzende units maar is daar wel veel rook in terecht gekomen. De brandweer heeft alle panden geventileerd.

Een medewerker van de Stichting Salvage gaat helpen met het afhandelen van de schade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-8-2014 om 07:22)
Inderdaad een behoorlijke brand zie foto 10 waarom staan daar meerdere luxe auto pal naast de loods waar de brand plaats vond zoiets haal je toch gelijk weg
Lejo (9-8-2014 om 00:41)
Even nadenken met al die auto s voor de deur (al jaren tot overlast van de buren)
toeterenbel (8-8-2014 om 15:39)
Grote vraag is nu: wat brandde daar in die unit?
Cookie-instellingen beheren