Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 260 km

Oplichters opgepakt in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 03-09-2014, 17.06 uur
Door: Rolf de Feijter

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft vanmorgen op de Zuiderlandweg in Wolphaartsdijk een man en een vrouw aangehouden voor oplichting en verduistering. Ook hun financiële administratie en 15 paarden zijn in beslag genomen.

De aanhoudingen volgen na een acht maanden durend onderzoek. De 42-jarige man en 29-jarige vrouw worden verdacht van oplichting en verduistering. Bij de politie zijn elf aangiften tegen het stel binnen gekomen. Het koppel leende geld, goederen of namen diensten af van verschillende personen, maar lieten hun schuldeisers gedupeerd achter.

De politie heeft hun financiële administratie en 15 paarden in beslag genomen. De dieren worden elders ondergebracht. De herkomst van de paarden wordt onderzocht. De verdachten zijn vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (4-9-2014 om 23:47)
@Harry: als jij bewijs hebt dat dit volk de kindjes niet goed heeft behandeld dan hoop ik dat je dat hier nu melding van maakt. Dan kan Jeugdzorg ze ook doorlichten! Hoop dat alles van waarde in beslag genomen wordt daar.
JeroentjeVliss (4-9-2014 om 13:18)
Domste wat je kan doen, je eigen mede mens beduvelen, nu nog een correcte straf voor dit stel, en dan geen taakstraf of een korte gevangenis straf..nee..uitmelken zoals ze dat ook bij de gedupeerden gedaan hebben, laat ze maar voelen, groet uit Vlissingen.
wim (4-9-2014 om 07:14)
Dit gebeurd ook in zeeland was daar acht maanden voor nodig om zulke lui op te pakken maar eindelijk gebeurd het nu wel
Harry (3-9-2014 om 21:49)
Terecht dat ze eindelijk opgepakt zijn. Hoop alleen dat hun kindjes elders onder gebracht zijn en niet zo als bij hun aan hun lot overgelaten zijn
marleen (3-9-2014 om 20:25)
dat werd hoog tijd dat die opgepakt werden schande dat ze zolang konden door gaan
Vlissingse (3-9-2014 om 18:49)
Gaat dit om het stel dat vorige week in Tros Opgelicht te zien was?
Cookie-instellingen beheren