Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke schade bij kop-staartbotsing trucks

Toegevoegd: 12-09-2014, 13.03 uur
Door: Roland de Jong

OUDELANDE - Bij een kop-/staartbotsing tussen twee vrachtwagens is vanochtend in Oudelande behoorlijk wat schade ontstaan.

De twee vrachtwagens botsten rond 11.35 uur tegen elkaar op de Kruipuitsedijk. De voorste vrachtwagen had een afslag gemist en was daarom op de rem getrapt. De achteropkomende vrachtwagenchauffeur had dat te laat in de gaten en een botsing was het gevolg.

Direct werden een ambulance en de brandweer opgeroepen maar de situatie bleek mee te vallen. De politie heeft de beide vrachtwagenchauffeurs gehoord om de toedracht van het ongeluk vast te stellen. Vanwege de aanrijding is een deel van de Kruipuitsedijk momenteel afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (15-9-2014 om 09:50)
Denk dat het met de snelheid wel mee gevallen heeft, maar de achterste auto heeft gewoon onvoldoende afstand gehouden en kon zo niet meer op tijd ingrijpen. En wat het afremmen betreft, ik denk dat ik hetzelfde zou doen als ik een afslag zou missen. Dat is voor een chauffeur misschien wel een eerste reactie, omdat je met een vrachtwagen ook niet zomaar even kunt omdraaien op de weg en rond rijden is ook niet altijd even makkelijk. Sterkte aan de chauffeurs, was vast even schrikken voor allebei.
andere reactie (13-9-2014 om 21:05)
Och te hard gereden valt wel mee denk ik, maar misschien had de achterste wagen wat meer afstand moeten houden. Maar daar is onderzoek gedaan! Best wat schade zo te zien.
reactie op dhr./mevr. Dieleman (13-9-2014 om 19:23)
Onbegrijpelijke, meneer of mevrouw Dieleman, dat u gelijk met verwijten komt. U begrijpt waarschijnlijk niet of u wilt het niet begrijpen wat er in het artikel staat. Lees eerst en geef dan uw conclusie, en niet andersom.
Vlissinger (12-9-2014 om 23:51)
Op de rem stampen voor een afslag..nog altijd onbegrijpelijk. De achterste chauffeur mag van geluk spreken dat hij er zo van af komt!
Dieleman (12-9-2014 om 21:10)
Te hard gereden......
Cookie-instellingen beheren