Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf voor diefstal bij seksafspraak

Toegevoegd: 22-09-2014, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 37-jarige Middelburger R. B. is maandag door de politierechter veroordeeld tot een taakstraf van honderd uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden. Er was 150 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden tegen hem gevorderd.

Op 27 november 2012 had B. via internet een afspraak met een man met de bedoeling samen de herenliefde te bedrijven. Ze spraken af bij de Zwanenvijver in Vlissingen waar alles plaats zou vinden. Om in de stemming te komen dronken ze Cola met GHB en toen ging het mis.

De man met wie B. seks zou hebben was volledig van de kaart en in paniek griste B. een tas met seksspeeltjes van de achterbank van de mans auto en ging er vandoor. En passant had hij ook nog 50 euro uit diens portemonnee gehaald voor het geval dat hij een taxi nodig zou hebben om snel weer thuis te komen omdat daar twee kleine kinderen moesten worden verzorgd.

Later werd in de woning van B. nog 133 gram GHB aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p van B (22-9-2014 om 18:14)
en zulke mensen rijden gewoon ook auto met drugs op en politie maar moeilijk doen over beetje alcohol pfff, drugs-gebruik in verkeer is vele vele vele malen groter dan drank
Fred (22-9-2014 om 17:48)
Als ik dit lees, dan overvalt mij een beetje walging
Jordie D. (22-9-2014 om 17:18)
Wat voor soort geaardheid die persoon heeft maakt me niet zoveel uit. Wel vindt ik het ernstig dat die daar GHB voor nodig heeft en nog erger dat die met zo een verborgen dubbelleven van stiekeme sexafspraakjes met drugsmisbruik ook nog kinderen denkt te kunnen verzorgen. Hopelijk is er een hulptraject beschikbaar.
Cookie-instellingen beheren