Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet inval bij woonwagenkamp

Toegevoegd: 30-10-2014, 08.50 uur - Update: 30-10-2014, 10.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagochtend een inval gedaan bij het woonwagenkamp aan de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen.

Tijdens het doorzoeken van twee woningen is drugs aangetroffen. Ook zijn twee personen aangehouden die nog boetes hadden openstaan. De exacte aanleiding van de inval is niet duidelijk.

Rond 09.00 uur heeft de politie het terrein weer verlaten. Daarvoor waren er verschillende opvallende en onopvallende politievoertuigen aanwezig. De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie was ook ter plekke. Een lid van de ROG hield met een bivakmuts op de wacht bij de ingang van het terrein. Ook een officier van justitie was ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren