Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Reeks invallen op Walcheren

Toegevoegd: 04-11-2014, 09.38 uur - Update: 04-11-2014, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is vanochtend samen met verschillende andere overheidsinstanties binnen gevallen bij meerdere adressen op Walcheren.

Volgens de politie gebeurde dat in het kader van een integraal onderzoek naar witwassen en hennepteelt. De actie zou plaatsvinden in Middelburg en Vlissingen. Er zijn onderzoeken gehouden in beide plaatsen. In Vlissingen werd een bedrijfspand aan de Octrooiweg binnengevallen. Daar vindt momenteel nog onderzoek plaats. De politie zou ook zijn binnengevallen bij enkele woningen. Een klein motorbootje is uit het water getakeld aan de Piet Heinkade in Vlissingen.

Aan actie doen een groot aantal opsporingsambtenaren mee van het Openbaar Ministerie, de politie, de Belastingdienst, de betrokken gemeenten en defensie. Volgens een woordvoerder van de politie zoeken zij naar "geld, drugs en vatbare goederen."

Video volgt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ron (4-11-2014 om 17:26)
eindelijk weg met dat tuig de politie viert hoogtij
Cookie-instellingen beheren