Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km
-->

Middelbrand bij bedrijf in Ritthem

Toegevoegd: 05-11-2014, 07.16 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Op het terrein van een bedrijf in Ritthem is vanmorgen vroeg brand uitgebroken.

De brand werd even voor 06.00 uur ontdekt bij Verbrugge aan de Frankrijkweg. De brandweer gaf direct het sein middelbrand. Ter plaatse bleek een compressor naast een loods in lichter laaie te staan. Er was sprake van flinke rookontwikkeling. De brand werd bestreden door korpsen uit Nieuwdorp en Borssele. Vanuit Goes is een ladderwagen ter plaatse gekomen en vanuit Oost-Souburg een watertankwagen.

Rond 06.40 uur kon het sein brand meester worden gegeven. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen loods. Deze liep alleen rook en roetschade op. De brandweer zal nog enige tijd ter plaatse blijven om na te blussen.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren