Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder negeert stopteken

Toegevoegd: 09-11-2014, 14.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 34-jarige man is zondag op Achter de Houttuinen in Middelburg aangehouden. De man negeerde een stopteken van de politie en een blaastest wees uit dat hij onder invloed van alcohol was.

Surveillerende agenten zagen de man rond 3.20 uur in zijn auto over de weg slingeren. Ze gaven de bestuurder een stopteken maar dat werd genegeerd. Uit eindelijk wisten ze het voertuig aan de kant te zetten. Ze lieten de bestuurder blazen. De man blies 475 ug/l, ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid.

De verdachte is aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij kon zich bovendien niet legitimeren en is vastgezet voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-11-2014 om 19:20)
Gelukkig kon de aanhouding toch plaats vinden van de slingerde auto waarvan de man met teveel drank op had zeer goed van politie ondanks het stop teken wat de persoon negeerde
Cookie-instellingen beheren