Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Middelbrand Bernhardstraat Yerseke

Toegevoegd: 16-12-2014, 22.21 uur - Update: 17-12-2014, 08.08 uur
De brandweer zette twee blusvoertuigen en een ladderwagen in.
De brandweer zette twee blusvoertuigen en een ladderwagen in.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In een woning aan de Bernhardstraat in Yerseke is dinsdagavond laat een middelbrand uitgebroken. De brand brak rond 21.45 uur uit.

Er woedde brand in een schoorsteen. Blusploegen uit Yerseke en Kruiningen alsmede een ladderwagen werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland werd er middelbrand afgegeven omdat de brand zich dreigde uit te breiden naar de buren.

Rond 22.30 uur waren de bluswerkzaamheden nog in volle gang. De brand bleek te woeden in de schoorsteenpijp en tussen de verdiepingsvloer. De brandweer heeft de pijp schoon geveegd. Om alles goed te kunnen blussen moest de vloer deels afgebroken worden.

Omstreeks 23.20 uur kon het sein brand meester worden gegeven. De brandweer kon toen gaan nablussen en ventileren. Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen met het afhandelen van de schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren