Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Uitslaande brand in woning Tholen

Toegevoegd: 29-01-2015, 13.05 uur - Update: 29-01-2015, 15.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In een woning aan de Zuid-Oudaan in Tholen heeft donderdagmorgen een uitslaande brand gewoed.

De brandweer heeft de brand, die woedde in een vrijstaande villa, geblust met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. De brand brak rond 11.30 uur uit. Er werden 17 brandweerlieden ingezet. Volgens de brandweer is het vuur ontstaan op de begane grond en heeft het zich uitgebreid naar de verdieping. De brand was korte tijd uitslaand aan de achterkant van het huis. Bij aankomst van de brandweer waren er geen mensen of dieren aanwezig in de woning.

Om 12.35 uur is het sein brand meester gegegeven. De brand heeft forse schade veroorzaakt. Er is onder andere een groot gat in het dak ontstaan door het vuur. Tevens is er flink wat rook-, roet- en waterschade ontstaan in een deel van de woning. De stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners de assisteren bij het afhandelen van de schade. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

De politie zette de omgeving af.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren