Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Politie rijdt Vlissingse bromfietser klem

Toegevoegd: 04-03-2015, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 22-jarige inwoner van Vlissingen is maandagmiddag aangehouden op een bromfiets met gestolen kentekenplaat. De politie heeft de man klem gereden.

Agenten zagen de bromfietser rond 16:30 uur rijden over de Van der Manderestraat. Zij gaven hem een stopteken, maar daar gaf hij geen gehoor aan. Hij ging er op zijn bromfiets vandoor. Na een korte achtervolging werd hij op de Lannoystraat klemgereden.

De Vlissinger bleek niet over een rijbewijs te beschikken, reed zonder helm en een gestolen kentekenplaat. Zijn bromfiets is tijdelijk gestald op een bureau voor een technisch staat van het voertuig. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-3-2015 om 15:46)
@ van p, ik zie nergens in het artikel staan dat de bewuste, nu op het bureau gestalde bromfiets, gestolen is.
denkjehetzelf (4-3-2015 om 20:17)
@ p... waar zie jij staan dat die naar huis is gereden met die rotzooi?
Alfons (4-3-2015 om 18:45)
En het gaat maar door en gaat maar door. Van P, je hebt gelijk. Wat een slap zooitje hier.
van p (4-3-2015 om 16:25)
Hey ??? Nou breekt mijn klomp..Dus hij mag gewoon naar huis met gestolen rotzooi ??? Leuk gegeven voor de rest van dat soort ..Dus alleen maar boete hahahha logisch het nooit ophoud hier..Weekje in torentijd zal veel meer helpen + een boete en een werkstraf van 1000 uur pffff ( Ik kies PVV en hoop dit veranderd )
Cookie-instellingen beheren