Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Wietplanten op zolder Zierikzee

Toegevoegd: 04-03-2015, 15.33 uur
De wietplantjes op een zolder in Zierikzee.
De wietplantjes op een zolder in Zierikzee.
© Foto: Twitter / wa_schouwenduiv
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In Zierikzee heeft de politie vanmiddag een kleine wietkwekerij ontdekt.

De wietplantjes werden aangetroffen op de zolder van een woning. De politie heeft de wietplanten laten vernietigen. Het is onbekend of er iemand is aangehouden.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-3-2015 om 15:55)
Voor degene die dit o zo zielig vinden, in de landen waar deze zooi vandaan komt krijgt men dusdanige straffen, waaronder de doodstraf, dat men wel een paar keer nadenkt voordat men zoiets doet. En mocht men denken dat die zooi onschuldig is, lees het artikel afgelopen weekend eens van die vrouw uit Heerlen, die dankzij die zooi in een dusdanige psychose kwam dat ze stemmen in haar hoofd hoorde en haar 7 jarig zoontje vermoord heeft.
oudere (5-3-2015 om 12:46)
Zieligheid ten top, Wordt hoog tijd dat de VVD uit de regering gaat!! Vrijgeven voor de kleine teler...
karin (5-3-2015 om 12:23)
als het hier omgaat snap ik niet waar ze zich druk om maken misschien voor eigen gebruik';en dan iemand afvoeren met handboeien want heb het gezien hahaha is een beetje te .
Kees (5-3-2015 om 08:46)
Punt 1: het is illegaal Punt 2: als er een melding komt, dan weet de politie op voorhand niet wat de omvang van de kwekerij is. Kortom, als de politie een kwekerij aantreft (ook die voor eigen gebruik), dan moet de politie ruimen. Anders handelen ze zelf tegen de wet.
Andre (5-3-2015 om 08:19)
En maar lopen mekkeren op de politie. Krijgen waarschijnlijk een tip dat er een wietkwekerij gaande is en gaan kijken. Treffen dan dit aan. Ik raad de politie aan om geen vermeldingen meer te maken bij de nieuwsberichten. Je krijgt gewoon het zuur van al dat negatieve commentaar,
Herman (5-3-2015 om 06:55)
En maar zeuren en klagen over de politie
Cookie-instellingen beheren