Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Wietplanten op zolder Zierikzee

Toegevoegd: 04-03-2015, 15.33 uur
De wietplantjes op een zolder in Zierikzee.
De wietplantjes op een zolder in Zierikzee.
© Foto: Twitter / wa_schouwenduiv
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In Zierikzee heeft de politie vanmiddag een kleine wietkwekerij ontdekt.

De wietplantjes werden aangetroffen op de zolder van een woning. De politie heeft de wietplanten laten vernietigen. Het is onbekend of er iemand is aangehouden.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cliffie (4-3-2015 om 16:34)
Als je dan net het bericht leest dat de politie in Zeeland de streefnorm van binnen 15 minuten aanwezig op een prio-1-melding in bijna de helft van de gevallen niet haalt, dan werpt dit wel een ander licht op hoe de capaciteit wordt ingezet. FF Serieus??? Gaat de politie werk maken van een kwekerijtje van de omvang zoals op de foto?? Het moet toch echt niet gekker worden hier. Hoelang hebben ze hier onderzoek naar gedaan? Hoeveel agenten/rechercheurs zijn er ingezet? Wat waren de kosten? Hoeveel levens heeft dit potentieel gekost? Belachelijk dit!!! Maar we laten het gebeuren met zn allen
Dwarrel (4-3-2015 om 15:48)
Volgens mij koste het loon en de inzet 30 keer zoveel als dit opgeleverd heeft! Dit is puur voor enigengebruik dunkt mij ;)
Cookie-instellingen beheren