Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Meeuw vast op dak Boulevard

Toegevoegd: 08-03-2015, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De brandweer is vanmorgen uitgerukt om een meeuw te redden die vast zat op het dak van een pand aan de Boulevard.

De meeuw zat al enige tijd vast waarop de bewoonster een dierenambulance had gebeld. Omdat de medewerkers van de dierenambulance niet bij de meeuw konden komen werd besloten om de brandweer in te schakelen. Deze kwam met een hoogwerker ter plaatse.

Toen de brandweer met een medewerker van de dierenambulance omhoog ging, konden zij de meeuw wel zien maar helaas niet bij hem komen. De brandweer en dierenambulance zijn onverrichter zaken teruggekeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (9-3-2015 om 15:45)
Heel trieste situatie zo om een dier bewust zo te laten versterven. Eigenaren van huisdieren krijgen een boete omdat ze hun dieren niet genoeg bewegingsvrijheid geven of niet op tijd te eten/drinken geven. Ik vraag me inderdaad af wanneer de dierenbescherming hierop in actie komt. En de partij voor dieren zou ook enige mogelijkheid/kans gehad hebben om aan te tonen dat ze staan voor wat ze zeggen... helaas verdacht stil van deze twee kanten
Mirijam (9-3-2015 om 11:19)
Ik vindt dat deze meeuw ook gered moet worden! Weet iemand hier al iets over hoe het er nu voor staat? We kunnen ons hiervoor toch hard maken? Klagen bij de dieren ambulance / gemeente.... Ik weet alleen niet waar te beginnen.
net de overheid, aan zijn lot overlaten, (9-3-2015 om 11:12)
Wat inhumaan om dat dier aan zijn lot over te laten. Maar ja, mensen zijn erger als beesten als het om een paar centjes gaat. Verder moet de aannemer of dakdekker die dat gevaarlijke verstrikkingsdak heeft gemaakt maar voor de kosten opdraaien, of anders de ver. v. eigenaren die hun dak niet goed bijhouden. Of, die flat staat voortaan te boek als de flat van de dierenoffers. Ik voorzie een mooie fotoshop van die flat waar het bloed van afdruipt. Maar als nautisch dorp, weten ze toch wel wat een dooie meeuw op het dak/dek betekend ? Of zijn ze in vlissingen nu ineens hun nautische cultuurhistorie vergeten ? Of ligt het aan dat die meeuw zelf niet participeert ?
lezer (9-3-2015 om 10:58)
Het gaat bij Zeeuwen ook altijd maar om één ding hé; GELD ! Vind je het gek dat iedereen ons uitlacht.
janny (9-3-2015 om 10:27)
toch fijn dat de dierenbescherming zich weer van zijn beste kant laat zien dit is het zoveelste incident waar ze tekort schieten als een dier ze nodig heeft chapeau wees trots vergeten jullie deze keer wel de rekening te sturen
truus (9-3-2015 om 09:35)
waneer voor een meeuw de brandweer in aktie moet dat is wel een beetje te veel van het goede dat beest moet men gewoon laten waar het is en dood laten gaan dat is er weer 1 minder gewoon belachelijk dat de hulpdiensten voor in aktie komen dat is hetzelfde als een zeehond die aanspoeld het beste is gewoon dood laten gaan
Cookie-instellingen beheren