Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Meeuw vast op dak Boulevard

Toegevoegd: 08-03-2015, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De brandweer is vanmorgen uitgerukt om een meeuw te redden die vast zat op het dak van een pand aan de Boulevard.

De meeuw zat al enige tijd vast waarop de bewoonster een dierenambulance had gebeld. Omdat de medewerkers van de dierenambulance niet bij de meeuw konden komen werd besloten om de brandweer in te schakelen. Deze kwam met een hoogwerker ter plaatse.

Toen de brandweer met een medewerker van de dierenambulance omhoog ging, konden zij de meeuw wel zien maar helaas niet bij hem komen. De brandweer en dierenambulance zijn onverrichter zaken teruggekeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (9-3-2015 om 08:57)
Ratten ziten soms ook een hele tijd in een val voor ze sterven, daar hoor ik nou nooit iemand over snap niet dat er dan nu zo'n ophef is
Richard Lader (9-3-2015 om 08:34)
gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Als wij de meeuw niet konden bereiken dan hadden wij hem uit zijn lijden verlost, wij hebben allemaal persluchtgeweren.
Jac (9-3-2015 om 03:05)
Weer eens wat anders als een kat uit de boom halen :-) ....... Dit soort dingen horen er nu eenmaal gewoon bij. Voor de brandweer ook elke keer weer een oefening, dus echt voor niets doen ze het niet.
D. (9-3-2015 om 01:00)
En nu laten ze dat beest gewoon doodgaan van honger en dorst , weer een waardeloze actie van de dierenambulance/dierenbescherming dit hebben ze de laatste maanden al vaker gepresteerd , met veel poeha aankomen rijden en als het te moeilijk is kunnen de dieren stikken , niets ten nadele van de brandweer , die doen wat ze kunnen.
Diederik (8-3-2015 om 22:14)
Ik vind het heel normaal dat er pogingen zijn gedaan om de meeuw te redden (Alle mensen die zo schoftig reageren, zouden eigenlijk voor de lol zélf maar eens een paar dagen op een dak vastgebonden moeten worden. Ik denk niet u dan nog zo reageert.), maar ik vind wel dat, als blijkt dat het dier niet gered kan worden, men het dan maar beter uit zijn lijden kan verlossen, hoe wreed dat misschien ook is.
Joost (8-3-2015 om 21:53)
Lijkt me een mooi geval voor de partij voor de dieren om dit op telossen die willen toch ook graag aandacht nu mogen ze.
Cookie-instellingen beheren