Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens verantwoordelijk voor brand

Toegevoegd: 15-03-2015, 12.46 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een negental jongens blijkt verantwoordelijk te zijn voor de felle brand gisteren in een aantal loodsen in 's-Heerenhoek. Dat zegt de politie.

De brandweer werd rond 17.20 uur opgeroepen nadat iemand had opgemerkt dat er dikke zwarte rookwolken vanaf een voormalig bedrijfsterrein aan de Cingeldijk kwamen. Volgens de politie hebben de jongens, allemaal afkomstig uit het dorp zelf, de brand onbedoeld veroorzaakt.

"Ze hadden ter plekke
 een vuurtje gemaakt om frikadellen te bakken. Toen het vuurtje nog eens lekker werd opgestookt liep de situatie uit de hand. Hun bluspogingen liepen op niets uit en ze gingen er vandoor." De jongens krijgen volgens de politie nog een pittig gesprek op het bureau en een doorverwijzing naar HALT.

Zie ook:
Veel rook bij brand 's-Heerenhoek (14-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Astrid (15-3-2015 om 19:17)
Gelukkig verder geen persoonlijke ongelukken gebeurd, zat wel een brandsmaakje aan aan de frikandellen denk ik. Ze zullen zich volgende keer wel 2x bedenken om een vuurtje te stoken voor frikandellen.
Cookie-instellingen beheren