Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Uitslaande woningbrand Lageweg Axel

Toegevoegd: 18-03-2015, 20.45 uur - Update: 19-03-2015, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Aan de Lageweg in Axel is vanavond rond 20.30 uur een uitslaande brand uitgebroken in een woning. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Volgens de Veiligheidsregio woedde de brand op de bovenverdieping van een woning. Het was niet direct duidelijk of er nog mensen in de woning aanwezig waren. De brandweer ging daarom op zoek naar eventuele slachtoffers. Voor de zekerheid werd ook een ambulance ter plekke gestuurd maar die bleek niet nodig: geen van de bewoners was thuis toen de brand uitbrak.

De brandweer schaalde op naar middelbrand. Er werden blusploegen uit Axel en Westdorpe ingezet. De brandweer van Terneuzen was ter plekke met een waterwagen en een hoogwerker. Volgens de woordvoerder is de bovenverdieping volledig uitgebrand.

Rond 22.45 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen. De woning raakte door de brand zwaar beschadigd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren