Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Stacaravan uitgebrand op camping

Toegevoegd: 29-03-2015, 07.54 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Op Camping Linda aan de Oostelijke Kanaalweg in Wemeldinge is zondagochtend vroeg een stacaravan uitgebrand.
 
De brandweer kreeg rond 06.30 uur de melding binnen dat aan de Oosterscheldezijde van het terrein een caravan volledig in brand stond. Al snel bleek dat er niemand binnen was. De brandweer zette twee blusvoertuigen en een waterwagen in om overslag naar andere caravans te voorkomen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland lag de dichtstbijzijnde waterwinning op grote afstand.
 
Een gasfles die bij de caravan stond kon op tijd worden weggehaald. De brandweer heeft deze gekoeld. De stacaravan brandde volledig uit en moet als verloren worden beschouwd. Rond 07.15 uur was de brandweer het vuur meester. Een half uur later konden de brandweerwagens weer inrukken.
 
De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren