Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs, valse naam en openstaande boete

Toegevoegd: 30-03-2015, 14.14 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 29-jarige man is vanmorgen aangehouden op de Brouwenaarstraat in Vlissingen. Hij was in het bezit van een hoeveelheid drugs en gaf een valse naam op.

Rond 03.00 uur zagen agenten hem in een personenauto rijden over de Paul Krugerstraat. Een achterlicht van zijn auto werkte niet, waarop agenten besloten om hem hierover aan te spreken. Uit de auto kwam een henneplucht. Naast een zakje weed werd ook een flesje GHB aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Op het bureau bleek dat hij een valse naam had opgegeven. De Vlissinger had ook nog een boete openstaan van ruim 1900 euro of 24 dagen gevangenisstraf. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd. De drugs zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-3-2015 om 18:59)
Zijn achterlicht brandde niet bij aanhouding en dat s,nachts om 03,00 uur,gezien tijdstip zal het wel een werkloze zijn,maar had nog meer wat niet toegestaan was natuurlijk van die rotzooi drugs,bij die aanhouding gaf hij nog een valse naam op en dit was nog niet genoeg meneer had nog een open staande boete van 1900 euro dit betalen of 24 dagen zitten ik vermoed dat dit niet moeilijke keuze geweest is lekker uit de kost en op vakantie zelfs 24 dagen
Cookie-instellingen beheren