Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Explosief gevonden in Biervliet

Toegevoegd: 02-04-2015, 18.51 uur - Update: 02-04-2015, 21.45 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet is donderdagavond een klein explosief gevonden. Dat heeft de politie Zeeland-West-Brabant bekend gemaakt.

Het explosief werd aan het begin van de avons aangetroffen bij de Schenkeldijk. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een granaat van circa 60 centimeter lang. De politie is ter plekke om de omgeving af te zetten en zo te zorgen dat mensen een veilige afstand tot het projectiel houden.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ingeschakeld om de granaat onschadelijk te maken. Dit gaat vermoedelijk vrijdag gebeuren.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cyriel bambost (3-4-2015 om 10:28)
Ja medare ik heb nog helpen opruimen Aan de ponte in 44. Ze lagen daar bij bosjes.
Medare Clarijs (2-4-2015 om 20:05)
Heel gevaarlijk dat spul, al zeker zeventig jaar intact onder de grond. Ik zelf ben metaaldetector zoeker en kom regelmatig zoiets tegen in de omegeving van Ponte a Vance
Cookie-instellingen beheren