Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Flinke schade bij brand Tholen

Toegevoegd: 15-04-2015, 03.49 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - In Tholen is vannacht brand ontstaan in de achtertuinen van twee woningen. Er ontstond flink wat schade.

De brand werd even voor 02.00 uur ontdekt. De brandweer rukte met twee tankautospuiten uit. Ter plaatse werd op het brandadres aan de Windsingel duidelijk dat de brand in de achtertuinen van een twee onder één kap woedde.

De brandweer heeft de brand geblust. Er is behoorlijk wat schade ontstaan. Ook de woningen liepen rook-en roetschade op. Er zijn door de brandweer overdrukventilatoren ingezet om verdere rookschade in de woningen te beperken.

Een ambulance werd opgeroepen om één persoon te behandelen die brandwonden had opgelopen. Stichting Salvage is ingelicht om te helpen bij de afhandeling van de schade. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Rond 02.35 uur werd het sein brand meester gegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren