Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Brandgerucht Zorgboulevaart Vlissingen

Toegevoegd: 20-04-2015, 10.29 uur - Update: 20-04-2015, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn maandagochtend uitgerukt na een melding van een brandlucht bij Zorgboulevaart Vlissingen in Vlissingen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwam rond 10.15 uur de melding dat in het pand aan de Boulevard Bankert een brandlucht was waargenomen. Er werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen gealarmeerd. Vanwege de aanwezigheid van patiënten in het gebouw zijn ook ambulances gealarmeerd.

Er zijn volgens de woordvoerder geen vlammen te zien, wel is een sterke geur waargenomen op de eerste verdieping. De brandweer is bezig met de verkenning in het gebouw. Mobiele patiënten zijn inmiddels buiten, het is volgens de woordvoerder momenteel niet nodig om niet-mobiele patiënten uit het gebouw te halen. 

Uiteindelijk werd geen brand aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat er vanwege werkzaamheden elders in de straat een zwavellucht via het luchtverversingssysteem naar binnen is gekomen.

Zorgboulevaart
De Zorgboulevaart is gevestigd in de voormalige Zeevaartschool. In het gebouw kunnen patiënten terecht voor fysiotherapie, revalidatietherapie, kaakchirurgie, cardiologie, plastische chirurgie, een pijncentrum, een dialysecentrum en een zorghotel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jos (20-4-2015 om 11:47)
Zelfs in de Bloemenlaan hing een brandlucht, het leek wel of er kunststof werd verbrand. Het was een vrij irritante lucht !
Cookie-instellingen beheren