Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto te water bij Sas van Gent

Toegevoegd: 09-05-2015, 02.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Een bestuurder van een personenauto is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto het water ingereden bij Sas van Gent.

Het eenzijdige ongeval vond rond 00.10 uur plaats op de Tweekwartweg. Na de melding van het voorval is er een ambulance ter plaatse gegaan omdat onduidelijk was of er iemand gewond was. Ook de brandweer rukte uit met een tankautospuit en brandweerduikers.

Ter plaatse bleek dat er niemand meer op de locatie van het ongeval aanwezig was. Later kwam het bericht dat de bestuurder niet gewond bleek te zijn. De brandweer heeft geassisteerd bij het bergen van het voertuig. De brandweerduikers zijn niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren