Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand verwoest bungalows Bruinisse

Toegevoegd: 21-05-2015, 04.55 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op een vakantiepark in Bruinisse heeft een felle brand vannacht twee bungalows volledig verwoest.

De brand woedde op Hogenboom-vakantiepark Aquadelta aan de Molenweg De Kreek Hertengang. De brand werd rond 03.00 uur ontdekt. De brand woedde in twee geschakelde bungalows. De bungalow waarin de brand begon is volledig verwoest. De naastgelegen vakantiewoning heeft echter ook behoorlijk wat schade opgelopen.

In eerste instantie was niet duidelijk of er nog gasten in de woningen aanwezig waren en daarom werd ook de medische hulpverlening opgestart. Er werden ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was er niemand in de woningen aanwezig.

Voor het bestrijden van de brand werden twee tankautospuiten, een waterwagen en twee hulpverleningsvoertuigen opgeroepen. Eén van de hulpverleningsvoertuigen hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te gaan. De brandweer kon even voor 04.00 uur het sein brand meester geven.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Brandstichter Bruinisse aangehouden (21-05-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren