Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepplanten geknipt voor komst politie

Toegevoegd: 21-05-2015, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagmiddag in het centrum van Middelburg de restanten van een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde nadat de politie een anonieme tip had binnengekregen.

Volgens de politie werd het pand aan de Lange Delft rond 12.00 uur binnengetreden. Binnen werden op zowel de eerste als de tweede etage potten met daarin de resten van afgeknipte hennepplanten aangetroffen. Op de eerste verdieping ging het om 170 potten. Op de tweede verdieping ging het om twee ruimtes met daarin respectievelijk 108 en 168 potten. In totaal werden dus 446 plantenpotten aangetroffen.

De kwekerij is inmiddels volledig ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. Een medewerker van energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om te onderzoeken of de stroom buitenom de meter werd afgenomen. Of dat ook daadwerkelijk zo was kon de politie vanochtend nog niet zeggen.

Er is tot nu toe niemand aangehouden. Volgens de politie worden aanhoudingen echter niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddie (21-5-2015 om 11:31)
Dat`s handig. De opruimkosten voor de belasting betaler.
Cookie-instellingen beheren