Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand in bungalow Kortgene

Toegevoegd: 12-06-2015, 13.02 uur - Update: 12-06-2015, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - In Kortgene is aan het begin van de middag een forse uitslaande brand uitgebroken. Er kwam veel rook vrij. De rook was vanaf een flink aantal kilometers te zien.

De brand woedde even na 13.00 uur in een bungalow aan de Spuiweg. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland stond de woning volledig in brand. Een naastgelegen woning en schuur konden worden gespaard. Er werden twee tankautospuiten, een ladderwagen en twee waterwagens opgeroepen om de brand te bestrijden.

Rond 14.00 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Echter kon niet worden voorkomen dat de bungalow volledig uitbrandde. De brandweer heeft nog enige tijd nageblust. Over de oorzaak van de uitslaande brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
robert zwaan (15-6-2015 om 20:18)
stond er ook paarden in ?
Marja Van Maanen (14-6-2015 om 19:21)
Het waren hoofdzakelijk dorpsgenoten die hielpen met de paarden geruststellen en de bewoner van het huis helpen met kleding en drinken! !!
zeeuws meisje (12-6-2015 om 23:23)
Zag de rookwolken van ver toen ik vanaf de Zeelandbrug kwam, hoopte nog dat er geen huis in brand stond, helaas was dit wel het geval. Heel veel sterkte aan de bewoner(s), het lijkt me vreselijk om alles kwijt te raken en helemaal overnieuw te moeten beginnen
Michel (12-6-2015 om 17:30)
Sterkte aan de mensen van deze woning. Wat erg. Ik vind het ook altijd erg dat een hoop van die ramptoeristen zich verzamelen bij zoiets naars. Zie ze staan op dat dijkje bah. Ga ergens anders je vermaak zoeken!
robert zwaan (12-6-2015 om 14:31)
ik heb die foto's gezien wat erg is die brand en ik vind het ook erg voor die mensen die in het huis wonen
Cookie-instellingen beheren