Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Uitslaande brand woning Zaamslag

Toegevoegd: 29-06-2015, 20.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - In een woning aan de Terneuzensestraat in Zaamslag is maandagavond brand uitgebroken.

De brand werd rond 19.40 uur ontdekt. Binnen enkele minuten na de melding was de brand uitslaand. Dit ging gepaard met een forse rookontwikkeling. Na ongeveer een half uur was het vuur onder controle. Met behulp van een hoogwerker is de brand verder geblust.

Het dak van de woning is grotendeels ingestort en er is bij de naastgelegen woning ook forse schade. De brandweer is ter plaatse geweest met twee blusvoertuigen en een hoogwerker.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jenna (30-6-2015 om 19:11)
Sterkte
Ronald (29-6-2015 om 21:43)
Veel sterkte gewenst aan de bewoners van de getroffen woningen, het moet vreselijk zijn als je zoiets tegenkomt, en al de spullen waar je aan gehecht bent in rook en vuur ziet opgaan. Op de videoreportage zie je dat er bij zo'n brand toch geen brandweermensen te veel lopen, iedereen was hard aan het werk ondanks de warmte op deze dag. Respect voor mijn oud collega brandweermensen !