Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent in pink gebeten bij arrestatie Goes

Toegevoegd: 18-07-2015, 12.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 25-jarige Rotterdammer heeft vrijdagavond in Goes tijdens zijn arrestatie een agent in zijn pink gebeten. De man werd opgepakt omdat hij drugs op zak had.

Toen agenten de man rond 21.50 uur op het NS-station wilden aanhouden verzette de verdachte zich hevig. Daarbij beet hij dus ook in de pink van één van de agenten. Uiteindelijk wisten ze de man onder controle te krijgen en hem af te voeren naar het politiebureau.

De man bleek verschillende soorten drugs op zak te hebben. Deze zijn in beslaggenomen. De gewonde agenft eeft aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (19-7-2015 om 15:50)
Beste Jan, door opvattingen van mensen zoals jij, heeft men tegenwoordig nergens geen respect meer voor. Als jij dit normaal vindt, ben je wat mij betreft rijp voor een heropvoedingskamp. Je hoort je als burger normaal te gedragen, het schijnt tegenwoordig heel normaal te zijn om gelijk te roepen over je rechten, maar er wordt meteen vergeten dat je ook plichten hebt. Deze vingerbijter, zal wel weer worden vrijgesproken door de rechter omdat hij een verkeerd kleur driewielertje heeft gehad. Het wordt tijd dat de rechters eens in hun vinger worden gebeten, misschien dat ze dan eens wakker worden.
Brian (19-7-2015 om 13:03)
@Jan, ga liever zelf werk zoeken ! klagen, klagen en nog een klagen op mensen die iets doen en zelf thuis zitten van onze centen ! @Nu spelling is net zo slecht als die van Jan, terwijl jullie wel een opleidingen hebben. "gewonde agenft eeft aangifte gedaan" ???
lezer (19-7-2015 om 12:32)
@Jan hahahaha laat me raden, je bent werkloos? Net als die verdachte die die agent in zijn vinger beet waarschijnlijk, kost de maatschappij veel meer geld. Ook agenten betalen gewoon belasting en dus 'hun' eigen salaris. Ik ga er vanuit dat als jij flink in je pink wordt gebeten door een willekeurige voorbijganger, je hier ook niets mee doet. Risico van buiten lopen, toch?
Jan (19-7-2015 om 09:40)
Vroeger incasseerde de agenten ook klappen ect en toen werd er verder ook geen praat over gemaakt als er iets gebeurde ,en nu als je maar ff naar ze kijk dan gaan zei power trippen van ik zal jullie wel eens laten zien ......gelukkig ook niet allemaal.
Wudder (19-7-2015 om 00:45)
Meneer Jan:" Ik vind dit geen mishandeling` Het hoort kennelijk bij het werk van een politieagent om gebeten te worden, bedreigd te worden, uitgekotst te worden, alleen maar om er voor te zorgen dat ook meneer Jan ook met een gerust hart naar bed kan gaan. Denk eens even na, meneer Jan. Als je ziet waar deze mensen voor worden ingezet. Mishandelingen, doden, verschrikkelijke verkeersongevallen, burenruzies, gruwelijke zaken als mensenhandel, kinderporno en moorden. Makkelijk om te zeggen dat het "er allemaal bij hoort". Klopt, dit doen ze op kosten van de "burgers".
Jan (18-7-2015 om 22:31)
wat een kommentaar. je zal maar politie agent zijn - steeds meer idioten ik wens de agent sterkte en alle goeds. als ze mij bijten maak ik ze dood
Cookie-instellingen beheren