Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Oud-Vossemeer is 24-jarige man

Toegevoegd: 27-07-2015, 16.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Het slachtoffer dat zondagavond om het leven is gekomen bij een ongeval in Oud-Vossemeer is een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het slachtoffer is rond 18.00 uur met zijn personenauto door nog onbekende oorzaak tegen een boom aangereden op de Molendijk. De opgeroepen hulpverleningsdiensten kunnen niets meer voor hem doen; de man is op slag dood.

Vanwege het onderzoek door de verkeersongevallenanalisten en de opruimingswerkzaamheden is de weg tot ongeveer 22.00 uur afgesloten geweest.

Zie ook:
- Dodelijk ongeluk Molendijk Oud-Vossemeer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Asterix (28-7-2015 om 21:20)
Wat een raar bericht van Ger. Natuurlijk doen bomen niets. Maar maakt het niet minder vreselijk: een kind, vriend, broer, neef, oom, veel en veel te jong overleden. Voor mensen die van iemand houden en waarvan wordt gehouden zeer verdrietig. En is niet het eerste en helaas waarschijnlijk niet het laatste ongeluk dat op een te gevaarlijke weg zal plaatsvinden.
ger (28-7-2015 om 07:55)
Denk hier eens over na : bomen doen niets, wegen doen niets, auto's doen niets, mensen die doen het, je kan alleen maar zeggen jammer dat het weer gebeurt is. Denk dat je beter de auto's kan verbieden scheelt veel meer doden, of gewoon alle mensen verbieden gebeurt er ook niets.
rien quist (27-7-2015 om 17:37)
allereerst mijn condoleances voor de nabestaanden ,in en in triest. maar word het geen tijd dat de bomen direct langs de wegen omgekapt worden of voorzien van vangrail cq botsbescherming ,dit scheelt per jaar meer dan 400 doden politiek denk hierover na.
Cookie-instellingen beheren