Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Taakstraf voor exploiteren kwekerijen

Toegevoegd: 18-08-2015, 20.29 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 32-jarige E. V. uit Goes is dinsdag door de rechtbank in Middelburg - na een eis van 120 uur taakstraf - veroordeeld tot een taakstraf van tachtig uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand. Zijn drie jaar jongere echtgenote werd na een gevorderde taakstraf van vijftig uur vrijgesproken.

De man exploiteerde van 1 februari 2013 tot en met zijn aanhouding in april 2013 twee hennepkwekerijen. Een in zijn woning aan de M. D. de Grootstraat en een in een pand aan de Voorstad in Goes. Er kwam een einde aan V.'s activiteiten na een tip. De vrouw zei tijdens de behandeling van de zaak niet te weten waar haar man mee bezig was geweest. Na de ontdekking van de kwekerijen legde V. direct een bekentenis af.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren