Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Schip vastgelopen Westerschelde Bath

Toegevoegd: 28-08-2015, 09.40 uur
Door: Roland de Jong

BATH - Ter hoogte van de Dumoulinweg bij Bath op Zuid-Beveland is vrijdagochtend een schip met zes bemanningsleden aan boord vastgelopen. Dat gebeurde rond 05.00 uur rond laag water.
 
Het gaat om het 75 meter lange en 11 meter brede cargoschip 'Nathalie', varend onder de vlag van Antigua Barbuda. Het schip zou op de keien zijn gelopen en is daarbij mogelijk beschadigd geraakt.  Het schip was vanuit België onderweg en was net de Westerschelde opgevaren om naar eindbestemming Gent te gaan.

Onder meer een commandovaartuig van Rijkswaterstaat en drie sleepboten van Multratug zijn ter plekke. Vermoedelijk zal het schip los kunnen komen bij hoog water. Dat is echter pas rond 13.45 uur. De waterpolitie doet onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren