Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Man verdacht van ernstig mishandelen hond

Toegevoegd: 12-10-2015, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

OVEZANDE - De politie heeft zondagmiddag een 56-jarige man uit Ovezande aangehouden. De man wordt er van verdacht zijn hond ernstig te hebben mishandeld.


Het dier droeg een zogenaamde stroomhalsband en werd twee weken voor de aanhouding gewond aangetroffen. Agenten namen toen de hond in beslag. De verwondingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door verkeerd gebruik van de halsband. Daardoor liep de viervoeter ernstig brandwonden op in de nek.

De eigenaar had al eerder een waarschuwing van agenten gehad beter voor zijn dier te zorgen. De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ceestwee (12-10-2015 om 12:07)
De schoft!
kom op voor de stemlozen. (12-10-2015 om 11:58)
Geef die kerel ook een stroomhalsband om.. Kan hij ook eens de ernstige brandwonden in z'n nek voelen.. Dierenmishandelaar !
willem78 (12-10-2015 om 11:45)
als dat allemaal waar is, dan moeten ze de man ook maar zo'n stroomhalsband om zijn nek doen en mij de remote control geven. hem nooit meer een huisdier laten houden.
Cookie-instellingen beheren