Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie zoekt wegpiraat uit filmpje

Toegevoegd: 23-10-2015, 16.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar de bestuurder van een blauwe BMW die te zien is op een videofragment terwijl hij op een Vlissingse rotonde rondjes scheurt.


De bestuurder van de auto gaat met piepende banden over de rotonde bij de kruising Sloeweg - Hercules Segherslaan - Bossenburghweg. De actie van de waaghals werd gefilmd en op social media gepubliceerd.

De politie laat nu weten een
 onderzoek in te stellen naar de identiteit van de bestuurder en de auto en doet meteen een oproep: "Ben jij de bestuurder of eigenaar van deze auto? Of hebt u meer informatie over de bestuurder of de blauwe BMW? Bel dan met de politie via 0900-8844."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mobilist (23-10-2015 om 19:26)
" Met piepende banden" No way, driftend en op een manier dat niemand de rotonde op durft te rijden, dat is wat daar gebeurt. Artikel 25 wvr. en dus de rijbevoegdheid ontnemen en rijbewijs invorderen !
xx (23-10-2015 om 19:11)
pas altijd op als je de politie belt op het 0900 8844 nummer. Je wordt gelijk betrokken in het onderzoek en je gegevens worden vermeld! Bel beter MMA of niet.
Rinus (23-10-2015 om 17:51)
Heeft de politie niks anders te doen dan proberen geld te innen? Denk dat deze bestuurder beter kan rijden dan vele andere stuntelaars!
Gitta (23-10-2015 om 17:38)
Dus aan de hand van dat filmpje gaat de politie deze wegpiraat aanhouden? Wonderlijk want toen iemand een keer foto's aan de politie doorstuurde van auto's die steeds via een fietspad naar de plaats van bestemming reden werd dat niet als bewijs gezien want het was geen heterdaad. Uuuuh? komt toch op het zelfde neer dacht ik?
Martie (23-10-2015 om 17:15)
Dan moet de politie de camerabeelden op de hoek van de Aagje Dekenstraat en de Scheldestraat van de afgelopen twee weken eens terugkijken. Grote kans dat deze en andere auto's dan ook driftend worden waargenomen. Kunnen meteen de drugsdeals worden geregistreerd. Of staan de camera's weer uit? Onder burgemeester Dijkstra werd er beter opgetreden.
Cookie-instellingen beheren