Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Beginnend bestuurder rijdt 70 km/h te hard

Toegevoegd: 28-10-2015, 10.25 uur
Door: Rolf de Feijter

CLINGE - Een 18-jarige man uit Terneuzen moest dinsdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.


De beginnend bestuurder reed rond 20.25 uur met een snelheid van 150 kilometer per uur over de Woestijnestraat langs de snelheidsmeetapparatuur. Op deze weg geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur.

Het rijbewijs van deze snelheidsduivel werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. Rombouts (28-10-2015 om 14:36)
"Een goed begin is het halve werk" luidt een spreekwoord. Dit is echter een zeer slecht begin en dus slecht werk. Iedereen weet dat slecht werk overgedaan moet worden, oftewel gedaan moet worden zoals het hoort. Dus lijkt het mij zeer op z'n plaats dat deze "bestuurder" maar eens een paar jaartjes tot rust moet komen en dan vervolgens met frisse moed opnieuw lessen moet nemen en examen moet doen. Maar ja, maak dat de rechterlijke macht maar eens duidelijk. Dergelijke (snelheids) overtredingen gebeuren niet per ongeluk. Kunnen dat laatste wel opleveren. Overigens in elke overtreding is het element "opzet" al inbegrepen en behoeft derhalve geen bewijs. Oh ja, waar komen al die eenzijdige ongevallen toch vandaan????
automobilist (28-10-2015 om 14:33)
Niet te geloven!!!! Gewoon inleveren dat rijbewijs ,,,versnipperen,,,auto door de shredder,, en over 10 jaar nog een keer proberen... Zouden ze hier wat van leren? Als ze alsnog gaan rijden,,, de eerste 5 jaar verdubbelen.. Iedereen kan wel eens in de fout gaan,,, maar als de bomen sneller lopen dan de konijnen!!!???? duh,,dat moet je toch op de één of andere manier merken,,toch?
erwin (28-10-2015 om 14:02)
Laat hem maar opnieuw 20 rijlessen nemen en opnieuw afrijden . Gelijk nog een boete er overheen van een hondertje of 8 en auto verbeurd verklaren. Mischien leert hij het dan wel af.
bastiaan (28-10-2015 om 12:59)
Ik hoop dat deze man zijn rijbewijs ongeldig wordt verklaart
lia (28-10-2015 om 12:30)
Hoera gelijk bingo .knap.................dat belooft wat voor de toekomst.............
Terneuzenaar (28-10-2015 om 12:21)
Stoer hoor, een echte macho! Er rijden er genoeg rond in Terneuzen in dikke BMW's en Audi's. Naast dat ze een gevaar zijn voor een ander zorgen ze ook nog eens voor overlast.
Cookie-instellingen beheren