Wietkwekerij in appartement Vlissingen

Toegevoegd: 09-01-2016, 11.26 uur - Update: 09-01-2016, 19.21 uur

Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond in Vlissingen een wietkwekerij ontdekt. Deze is samen met een gespecialiseerd bedrijf geruimd.

De kwekerij werd rond 19.00 uur ontdekt in een appartement aan de Glacisstraat. De kwekerij bestond uit 367 wietplanten.

Op de eerste verdieping troffen agenten 103 hennepplanten aan. Ook de tweede verdieping was ingericht voor hennepkweek; daar stonden nog eens 264 planten. Alle planten en kweekmateriaal zijn uit het pand verwijderd en vernietigd.

Energiebedrijf Delta heeft de energie afgesloten. Omdat er sprake is van diefstal stroom zal hiervan nog aangifte gedaan worden. Het onderzoek naar de eigenaar van de hennepkwekerij loopt nog.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750