Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 295 km

Politie waarschuwt wegpiraten Breskens

Toegevoegd: 10-01-2016, 09.33 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS  De politie heeft zaterdagavond in Breskens twee automobilisten waarschuwingen gegeven. Jeugdagent Petra Pronk, werkzaam in de gemeente Sluis, bestempelt de twee op Instagram als "wegpiraten".


Volgens Pronk reden de twee "als gekken" op nat wegdek. De twee kwamen er desondanks met een waarschuwing vanaf. "Bij een volgende keer wordt er proces verbaal opgemaakt", zo schrijft de agent.

Eén van de twee bestuurders werd ook aangesproken op een spoiler die op zijn auto zat. Deze was namelijk niet goedgekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (10-1-2016 om 12:15)
en wat hebben we weer een hoop mensen die zelf nooit jong geweest zijn, man man man wat een triest stel mensen zijn jullie zeg, laat ze lekker een beetje met hun auto klooien heb ik vroeger ook zat gedaan, eerst brommers daarna auto's
Edwin (10-1-2016 om 12:01)
Zag gisteren nog in de haven van Breskens een oude jap met zwarte motorkap genoeg gas geven met dat stuk geluidsoverlast. Helpt dus niet echt, dat waarschuwen!!
kobuskuch (10-1-2016 om 10:57)
Kort en goed "Niet meer doen jongens, anders wordt oom agent boos" Geen wonder dat het gezag naar de filistijnen gaat.
sanne (10-1-2016 om 09:59)
Als doorsnee burger wordt je voor 8 kilometer te hard rijden als een crimineel behandelt. Weg piraten komen er met een waarschuwing vanaf,bij ons noemen ze dat meten met twee maten.Gewoonweg belachelijk en onbegrijpelijk dit soort acties.
Cor (10-1-2016 om 09:51)
Waarom waarschuwden ze mij niet toen mijn achterlicht van de auto kapot was. ik kreeg gelijk een boete, lijkt me minder gevaarlijk had tenslotte nog een lampje wat het wel deed.
vriendjespolitiek (10-1-2016 om 09:49)
foei word er gezegd, totdat er een aanrijding gebeurd, dan hebben die warschuwingen geholpen
Cookie-instellingen beheren