Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 16-02-2016, 09.14 uur - Update: 16-02-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg is dinsdagochtend schade ontstaan bij een aanrijding tussen twee auto's.


Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur op de kruising van de Herculesweg met de Ampereweg. Ter plekke kwamen, vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout, een Mini Cooper en een Toyota-busje met elkaar in botsing. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar er raakte niemand ernstig gewond.

De politie heeft van de beide betrokken automobilisten een blaastest afgenomen. Voor zover bekend had er niemand (te veel) alcohol gedronken. De beide auto's zijn weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (17-2-2016 om 10:35)
@Wesley: is het wel eens in je hoofd opgekomen dat het ook per ongeluk kan gaan? Als je wat ouder wordt en wat meer rijervaring hebt dan zul je dat wel eens wat vaker mee gaan maken. Wanneer iemand 30000 km per jaar rijdt kan je wel eens wat over het hoofd zien. Bij minder km ook trouwens.
Vlissinger (17-2-2016 om 05:22)
Het standaard gezeur, het is een gevaarlijke kruising... dat is het dus niet. het is weer een van de MEEST overzichtelijke kruisingen die er is in de buurt. Alleen men rijdt hier te hard. 50 is de max. geen 80.
Wesley (16-2-2016 om 12:05)
@ben, ik ken het, daar heb ik persoonlijk een oplossing voor: Gas bij als iemand die geen voorrang heeft maar het wel neemt... Even flink de stuipen op het lijf jagen!
Ben (16-2-2016 om 10:19)
Het is de laaste tijd nogal vaak prijs op die kruising. Merk zelf ook als ik naar de stort rijd, dat het een gevaarlijke kruising is en sommige bestuurders nog snel even oversteken zonder voorrang te verlenen.
Cookie-instellingen beheren