Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 113 km

Meisje gewond op zebrapad Goes

Toegevoegd: 18-02-2016, 18.59 uur
De hulpdiensten bij het ongeval in Goes. De hulpdiensten bij het ongeval in Goes.
De hulpdiensten bij het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval tussen een voetganger en een auto in Goes is donderdagmiddag een meisje gewond geraakt. De automobilist is na het ongeval doorgereden.


De aanrijding vond rond 17.00 uur plaats op een zebrapad aan de Piet Heinstraat. Het slachtoffer stak volgens omstanders over op het zebrapad en werd geraakt door de auto. Deze reed vervolgens door.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om het gewonde meisje naar het ziekenhuis te brengen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Doorrijder ongeluk Goes aangehouden (19-02-2016)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (20-2-2016 om 09:07)
Dat zebrapad zit ook op een gevaarlijke plek, net na een bocht waar het altijd druk is met auto's, fietsers en bussen. Mensen rijden al snel te hard richting het zebrapad om bijv. een bus nog net voor te zijn. Wel laf om na een aanrijding door te rijden. Ik geloof best dat je enorm geschrokken moet zijn, maar je kan toch wel bedenken dat doorrijden niet de juiste oplossing is..tenzij je iets te verbergen hebt. Sterkte voor het meisje hopelijk vallen de verwondingen mee
Panda (19-2-2016 om 13:13)
Heeft ze wel een rijbewijs?? had ze niet gedronken??? waar moet dat naar toe in Nederland. Moet je eerst iemand dood rijden. ONGELOOFELIJK .
John (19-2-2016 om 10:50)
Wens het meisje alle sterkte toe, en lees net dat ze dat *** gepakt hebben en nu dat rijbewijs inleveren en wel alstublieft voor goed want deze soort hoort niet in een auto rond te rijden.
Panda (19-2-2016 om 09:36)
Ik zie al in reacties dat daar auto's vaak veel te hard rijden, kan ik niet over oordelen, ik ken de situatie niet. Wanneer je iemand aanrijd, op de zebra, weet je zelf, dat je goed fout zit ik kan me voorstellen, dat je zo in paniek raakt, dat je in eerste instantie misschien doorrijdt. Paniek doet heel veel met een mens. en je krijgt altijd een bepaalde tijd om je te melden, dit is ook niet voor niets.. MAAR niet te hopen dat het u overkomt houdt uw zinnen bij elkaar en probeer te helpen. De plaats van het ongeluk verlaten is altijd strafbaar, en misschien kan u nog hulp verlenen.
fje (18-2-2016 om 23:20)
Bij deze oversteek plaats voor het station rijden automibilisten nogal eens veel te hard richting zebra pad, zonder ook maar aanstalte te maken om iets af te remmen. Een verhoogt zebra pad zou uitkomst bieden bij zo'n druk belopen zebra pad.
Anna (18-2-2016 om 22:26)
Je krijgt zelden voorrang op de zebrapaden, bij Tiendenplein rijden vaak 4-5 auto's door! Op de Piet Heinstraat, ook regelmatig moeten terugstappen. Bij de ZLM rijden de fietsen je de zebra af! Nemen de korte bocht! En nee ik stap niet roekeloos de zebrapaden op! Sommigen vinden het nog grappig ook! Maar flink hufterig om door te rijden!
Cookie-instellingen beheren