Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Ravage na inbraak bouwmarkt Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 22-02-2016, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg in Sint Maartensdijk hebben inbrekers vannacht een flinke ravage aangericht.


De dieven klommen rond 23.30 uur zondagavond over het hek bij Muller (t)huis en tuin. Eenmaal binnen werd er flink wat schade aangericht. Dat gebeurde ook bij timmerfabriek Muller en Muller. 

De politie roept mensen die tips hebben op om te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-2-2016 om 19:21)
Wat een minne streek om zoiets bij die bedrijven uit te voeren in de nacht om 23.30 uur zou dat niemand gehoord hebben gezien de bewoners er niet ver vandaan wonen ik hoop en wens dat ze gevonden kunnen worden om de schade te laten betalen en een flinke boete, het zal wel een stelletje werkloze zijn die s, morgens niet vroeg op staan.
Cookie-instellingen beheren