Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 234 km

Cash en drugs gevonden na huiselijke twist

Toegevoegd: 13-03-2016, 08.30 uur - Update: 13-03-2016, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft vannacht in Axel na een melding van een huiselijke twist een behoorlijke hoeveelheid drugs en circa 14.500 euro contant geld in beslag genomen.


De zaken werden gevonden nadat de politie een onderzoek had ingesteld na het bemiddelen bij de ruzie. Volgens de politie hadden de twee echtelieden hierbij elkaar over en weer geslagen. "Nadat de gemoederen waren bedaard kwam ons te orde dat er drugs in de woning aanwezig zou zijn. Op aandringen liet de man des huizes vervolgens de opbergplek zien", zo vertelt de politie.

Daar werden in totaal zo'n 350 pillen gevonden. "Vermoedelijk XTC en anabolen", aldus de politie, die ook een klein blokje hasj aantrof. Bij huiszoeking in de woning werden vervolgens ook nog een harpoengeweer, een bus pepperspray en een geldbedrag van ongeveer 14.500 euro aangetroffen. Al deze goederen zijn in beslag genomen.

De bewoner is aangehouden en is in afwachting van nader onderzoek ingesloten in Torentijd. Hij zal zondag verder gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-3-2016 om 07:04)
Dagelijks worden er de laatste tijd drugs gevonden tevens daarnaast ook nog een leuk geld bedrag gevonden nu vraag ik me af of dit nu verstandig is gezien de grootte hiervan toch mogelijk moet zijn omdat zon bedrag thuis te hebben ,ik vermoed dat ze de opberg plek gezien hebben wat daar te zien gaf voldoende was om alles in beslag te nemen.
zeeuws meisje (13-3-2016 om 13:35)
Zo 14500 euro wel lekker, je ziu t naar gewoon gespaard hebben, kan de politie nu iets leuks mee doen! Drugs mag niet maar je moet eens weten hoeveel het gebeurd. En werken voor je centen hoeveel mensen trekken er niet een uitkering omdat ze get wel makkelijk vinden.
Xander (13-3-2016 om 12:11)
Een nachtje torentijd en daarna terug naar huis met een waarschuwing..da mag nie eeh!!
kees (13-3-2016 om 11:14)
Zelf alle pillen op laten eten. ga gewoon werken en verdien je geld niet met met vernietigen van een ander zn leven. zouden zulke lui ook drugs aan eigen kinderen geven?
Cookie-instellingen beheren