Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Wietkwekerij huurwoning Wilhelminadorp

Toegevoegd: 21-03-2016, 18.34 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - In een huurwoning op de hoek van de Christinastraat en de Brugstraat in Wilhelminadorp is maandag een wietkwekerij ontmanteld.
 

Volgens de politie stonden er in de hoekwoning in totaal 425 planten. "De huurder zal als verdachte worden gehoord. De schade aan het pand en de diefstal van stroom zullen ook bij hem worden verhaald", zo schrijft de politie op Twitter.
 
Incident Control heeft de kwekerij in opdracht van de politie ontmanteld. De wietplanten zijn ter plekke versnipperd. Alle overige spullen en apparatuur zijn meegenomen om te worden vernietigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (23-3-2016 om 07:28)
@Wim: "dag huurwoning, doei!".
wim (23-3-2016 om 07:17)
Hoe bestaat het dat zoiets gebeurt op die plaats om zoiets uit te voeren in een hoekwoning arme verhuurder dat zoiets in je woning gebeurt
Ok (22-3-2016 om 00:04)
Hoe kan dat nou? Dit is toch een kapperszaak? Of deden die arbeidsmigranten toch iets om extra te verdienen?
wim (21-3-2016 om 19:51)
zeg maar dag tegen je huur woning
Cookie-instellingen beheren