Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt 2,5 kilo hennep na inval

Toegevoegd: 05-04-2016, 21.50 uur
De aangetroffen hoeveelheid hennep.
De aangetroffen hoeveelheid hennep.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag in het middengebied in Vlissingen een inval gedaan in een woning en daarbij een flinke hoeveelheid hennep gevonden.


De inval vond volgens de politie plaats in het kader van een onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van een wietplantage. Nadat agenten herhaaldelijk tevergeefs hadden aangebeld, werd een ruitje van de voordeur ingeslagen. De hulpofficier van justitie had namelijk vooraf al toestemming gegeven tot het binnentreden van de woning indien de deur niet geopend zou worden.

Eénmaal binnen stuitten de agenten op een slaperige bewoner. "Hij had namelijk niets gehoord omdat hij met oordoppen in sliep", zo meldt de politie. In de woning werd vervolgens bijna 2,5 kilo hennep gevonden. De wiet is in beslag genomen. De bewoner is aangehouden en overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. Ensatie (6-4-2016 om 13:12)
Nu ben ik geen voorstander van wiet maar dat u zo door de slijk gehaal bent is walgelijk. Vindt het hele gedoogbeleid hypocriet ,zolang er flink belastinggeld op verdiend wordt is het legaal zoals in de shops en het moet toch ergens vandaan komen . Mijn kind kon er absoluut niet tegen en hierdoor zijn veel problemen ontstaan ,ken dus de keerzijde van deze reut ook.Over wietolie hoor ik alleen maar goede berichten. lndien uw verhaal werkelijk is zoals u beschrijft - en daar ga ik dan maar vanuit , wens ik u sterkte toe met de reuma en hoop dat u gerehabiliteerd zult worden , al vrees ik van niet .Moedig trouwens dat u zelf reageert .
Vlissingen (6-4-2016 om 11:35)
Als wiet crimineel is, is de natuur de grootste crimineel. En dat is toch echt de basis van het leven en niet het wetboek.
DePineut (6-4-2016 om 10:16)
Wat een sensatieverhaal, cannabistopjes hingen nog te drogen, de vuilniszakjes zijn knipafval ook niet droog, om nog wat olie uit te kunnen halen. Dus niks geen 2,5 kg. Is speciale medicinalecannabis met laag thc en hoog cbd gehalte. Zeer goed medicijn voor mijn reuma, dit te bevestigen door mijn reumatoloog. Hier niet in de coffeeshop te krijgen en ook niet via de CZ. Ze hebben wel 9 geknipte plantjes aangetroffen en de stroom netjes betaald. Vandaar dat ik direct weer naar huis mocht. Dit alles laten ze dan even weg in het bericht en word ik afgeschreven als een criminele drugdealer. Ik doe mijn best om mij lichamelijk op de been te houden en te kunnen blijven werken en word afgeschoten door de overheid. Ze moeten juist helpen, schande.
Frank (6-4-2016 om 09:46)
@ Jan. De hoeveelheid maakt eigenlijk niets uit. Het is bij wet verboden om dit spul in huis te hebben. Net zoals het misverstand dat je 5 hennepplantjes thuis mag hebben. dit wordt gedoogd, maar toegestaan is het niet. De enige plek waar je dit spul mag hebben en roken is in de coffeeshop. Zelfs het kopen en over seraat naar huis vervoeren is volgens de wet strafbaar (het kopen is niet strafbaar, vervoeren wel). En hoe meer klachten er .van burgers binnenkomen hoe meer er door speciale teams tegen opgetreden wordt.
Bart Wakker (6-4-2016 om 09:16)
De politie denkt weer goed bezig te zijn. 90% van de bevolking denkt, "daar gaan mijn belastingcenten". Grrrrr.
Jan (6-4-2016 om 01:11)
Ik zie 1 zakje wiettoppen de andere zakjes zijn knipafval kun je daar kun je allen nog wat hash of olie uithalen., dus niet echt 2.5 kg wiet.
Cookie-instellingen beheren