Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vader laat baby'tje in auto achter

Toegevoegd: 27-04-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft op Koningsdag een man aangesproken die zijn baby in de auto had laten zitten terwijl hij zelf heel ergens anders was.


De wijkagenten van de gemeente Reimerswaal schrijven op Twitter: "'Vader' op zn verantwoording gewezen. Staat kranten te verkopen terwijl zn baby straten verderop in auto ligt. Absurd..."

Volgens de wijkagenten was de baby nog maar een paar weken oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (27-4-2016 om 19:18)
waardenaar Je laat je kind niet alleen in de auto achter. Er kan van alles gebeuren.En dan!!! Hij moet dan voor oppas zorgen. Maar niet op deze manier krantjes verkopen.
EM (27-4-2016 om 17:28)
@ 3 monkeys wijs gesproken ,Uw woorden ,mijn gedachten !
waardenaar, (27-4-2016 om 17:05)
Absurd? absurd? ik vind het eigenlijk heel triest en dan met name voor de vader. Als je straat kranten moet verkopen zegt dat al iets over je persoonlijke situatie. Ik denk dat het zijn kostwinning is en dat hij simpel niet anders kon. wat had hij dan moeten doen?> de baby in de kou en wind naast hem zetten....nee dan had hij zeker opmerkingen gekregen.! mensen oordeel niet te snel maar denk eens na waarom iemand zijn baby in de auto achterlaat omdat hij zijn geld moet verdienen... waarschijnlijk doet hij dat niet omdat hij dat zo leuk vind of omdat hij het zelf zo goed heeft en het anders zou kunnen regelen.
3 monkeys (27-4-2016 om 17:00)
Hoezo de eindjes aan elkaar knopen, hij heeft een auto. Of mag hij gratis tanken, en heeft hij gratis verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Totaal onverandwoord. Je laat je kind niet achter in je auto, ongeacht wat er speelt.
olga (27-4-2016 om 16:39)
Weten inderdaad niet wat er aan de hand was,maar een baby in de auto achter laten om wat voor reden ook kan je niet doen!! Hoop dat er als deze man hulp nodig heeft deze ook geboden wordt,Weet dat er in nederland hele schrijnende gevallen zijn en daar moet inderdaad wat aan gedaan worden.
@B (27-4-2016 om 16:29)
Wel eens gehoord van oppas ? Vrienden, Familie kerk ? Baby alleen achterlaten is altijd onnodig en de verkeerde keuze hoe je situatie ook in elkaar steekt. Kan hem ook in tuigje of buggy meenemen en naast je zetten als je de kranten uit deelt. kwetsbaar hummeltje alleen laten is onacceptabel Betreur dat mensen zoals u dat niet inzien !
Cookie-instellingen beheren