Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 45 km

Vader laat baby'tje in auto achter

Toegevoegd: 27-04-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft op Koningsdag een man aangesproken die zijn baby in de auto had laten zitten terwijl hij zelf heel ergens anders was.


De wijkagenten van de gemeente Reimerswaal schrijven op Twitter: "'Vader' op zn verantwoording gewezen. Staat kranten te verkopen terwijl zn baby straten verderop in auto ligt. Absurd..."

Volgens de wijkagenten was de baby nog maar een paar weken oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (27-4-2016 om 16:17)
Deze berichten zijn gewoon opruiend. Heb hier net tel.contact over gehad met agent van bureau en deze was zeer zelfingenomen en ook wel aanmatigend in dit gesprek. Het was duidelijk niet zo dat dit kind onderkoelt of zo was maar hij vond het onverantwoord. Dat was zijn mening! Veel mensen hebben een andere mening en dat mag. Maar de vader zal ongetwijfeld de situatie hebben overwogen en nee: wij weten de persoonlijke omstandigheden niet. Dat neemt niet weg dat meneer agent vanuit zijn functie twittert en daar moet hij zich terdege van bewust zijn! Ipv zinloze berichtjes te twitteren kan hij beter zijn taken als agent oppakken. Twitteren dient alleen te gebeuren als het een publiek doel heeft. Bijv. Bij wegafsluiting/ ongevallen. Stop ermee
Nina (27-4-2016 om 15:57)
Mensen die het voor de man opnemen zijn echt super naïef. Wat als een of andere pedo zijn kans schoon zag en had ingebroken he of als er wegens elektronisch defect de auto in brand was gevlogen? Een standje is wat mij betreft te weinig, kindje kan zichzelf niet beschermen en misschien is een melding jeugdzorg meer gepast. Hij had de baby ook in een draagzak bij zich kunnen houden!
sonja (27-4-2016 om 15:52)
Meneer Ger, een baby van 3 weken laat je nooit in een auto achter, heb je geen tijd of geld om verantwoord hiermee om te gaan,, dan geen kinderen nemen, doe je ze niet aan. Metro verkopers hebben ook een uitkering, deze meneer had toch ook een auto? Weet er één die Mercedes rijdt!! Komt nog bij, zoals al gezegd is, kinder- ontvoering , misbruik (ook van baby's ), auto gepikt etc. zijn van deze tijd !!!! U leeft geloof ik nog in de 60 jaren, of bent u niet op de hoogte, wat er tegenwoordig allemaal met kinderen gebeurt
Ard (27-4-2016 om 15:31)
@B: Nee we kennen de achtergrond niet van deze man... Maar iedereen met een verstand weet dat je dit niet kan maken... Neem dan je baby mee of verkoop dan geen krantjes.. Een kind van paar weken oud verlies je geen seconde uit het oog...
B (27-4-2016 om 15:19)
Jullie oordelen wel snel over iemand . Je wee de achtergrond niet van deze man met ze kind . Misschien heeft ie geen keuze om dit te doen omdat ie niet anders kan . En krantjes moet verkopen om dat kind te verzorgen . Niet iedereen heeft het zo goed als jullie .
Adje (27-4-2016 om 15:18)
@Ger Je heb zelf 3 kinderen grootgebracht en begrijp de onrust van de wijkagent niet???. In deze tijd je ben Gek en zeer onverantwoordelijk om en baby in en auto te laten zitten en zelf en paar straten verder kranten verkopen. Ik denk niet aan de weersomstandigheden ik denk aan ontvoering of als de baby onwel is.Reactie van wijkagent is terecht in mij mening.
Cookie-instellingen beheren