Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 83 km

Vader laat baby'tje in auto achter

Toegevoegd: 27-04-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft op Koningsdag een man aangesproken die zijn baby in de auto had laten zitten terwijl hij zelf heel ergens anders was.


De wijkagenten van de gemeente Reimerswaal schrijven op Twitter: "'Vader' op zn verantwoording gewezen. Staat kranten te verkopen terwijl zn baby straten verderop in auto ligt. Absurd..."

Volgens de wijkagenten was de baby nog maar een paar weken oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verrassing (29-4-2016 om 14:36)
Mevr. Ger, helemaal met u eens. Men vindt zich zelf tegenwoordig zo belangrijk dat wij onze mening via twitter de ether in moeten gooien. En de volgers vinden dat prachtig en gooien er nog een schepje bovenop door te discusseren. Wij kennen de achtergrond van deze man niet, mensen! Wij laten allemaal ons kind weleens in zijn bedje liggen voor de boodschappen?! De nood zal maar hoog zijn om geld te verdienen voor je onderhoud! En dat gezeur over pedo's, fietsen wij vanaf nu dan allemaal maar achter onze kinderen aan? Een ander veroordelen is makkelijk, weten we het allemaal weer beter?
Petra (28-4-2016 om 11:04)
de mensen , die bij ons met hun daklozen krant staan, die stappen einde van de dag in een hele dikke Audi. Die kan ik niet betalen hoor. Misschien zat er wel een ingebouwde babyfoon in de auto , die via Wifi of Bluetooth wel contact met de vader. had.
un egte zeeuw (28-4-2016 om 08:54)
Weer zo een schooier die met krantjes loopt te leuren, een met een uitkering die de daklozen krant verkoopt en met zijn personen auto krantjes gaat verkopen . Zo iemand noemt zich dan papa ?
ik (27-4-2016 om 23:22)
waarom neemt de vader zijn kind mee,als hij werkt? Waar was de moeder?
ger (27-4-2016 om 22:23)
Allereerst ik ben een vrouw en moeder en ben heel goed op de hoogte waar kinderen in deze tijd aan blootgesteld kunnen worden! Van misbruik, pesten, ontvoering etc.etc. Ik maak wel bezwaar tegen zinloze twitter berichten die geen enkel nut hebben. Dat agenten deze zaak uitzoeken is prima. Maar om zomaar een tweet te posten zonder relevante informatie gaat mij te ver. Ik neem het voor niemand op maar vraag of mensen is willen ophouden om zomaar een mening te uiten zonder achterliggende info. En iemand met een baan en een auto (nodig om te werken) kan het finacieel ook moeilijk hebben hoor. Dus graag stoppen met het posten van dit soort tweets, daar schiet niemand iets mee op. Politie: neem het twittergedrag nog eens onder de loep!
albert (27-4-2016 om 21:44)
Er is geen excuus om een baby van enkele weken alleen in een auto achter te laten. Ongelooflijk hoeveel mensen het nog voor die idiote 'vader' opnemen. Met als dieptepunt Ger, heb medelijden met zijn drie kinderen.
Cookie-instellingen beheren