Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 270 km

Vader laat baby'tje in auto achter

Toegevoegd: 27-04-2016, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft op Koningsdag een man aangesproken die zijn baby in de auto had laten zitten terwijl hij zelf heel ergens anders was.


De wijkagenten van de gemeente Reimerswaal schrijven op Twitter: "'Vader' op zn verantwoording gewezen. Staat kranten te verkopen terwijl zn baby straten verderop in auto ligt. Absurd..."

Volgens de wijkagenten was de baby nog maar een paar weken oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onverantwoord (27-4-2016 om 14:59)
Onverantwoordelijk gedrag van deze vader. Blijkbaar was hij het nu al beu. Je laat je baby van een paar weken toch niet onbeheerd achter in je auto? En dat bij een gevoelstemperatuur van rond de 2 graden, dus in die auto zal het ook niet bepaald behaaglijk geweest zijn. Hopelijk heeft hij een flinke boete gekregen.
sander (27-4-2016 om 14:12)
er word wel erg gauw geoordeeld he!?, wat nu als deze man de grootste moeite heeft om de eindjes aanmekaar te brijen (hij staat tenslotte niet voor niks kranten te verkopen he) en ook nog de zorg voor een kind erbij heeft gekregen, wat moet meneer dan? als ie geen geld heeft om eten te kopen voor die baby is ook het ook een schande toch? denk eerst eens na voor met je oordeel klaar staat, tegenwoordig kun je er niet vanuit gaan dat iedereen alles perfect voormekaar heeft hoor, er is meer armoede als er gedacht word in Nederland en dat word de komende jaren alleen maar erger
P. (27-4-2016 om 14:02)
Oordeel niet zo snel, informeer eerst naar de achtergronden. Misschien is hier wel hulp gewenst?
Ger (27-4-2016 om 13:40)
Heb zelf 3 kinderen grootgebracht en zijn prima terecht komen. Maar is dit nu zo schokkend? Het zijn geen abnormale hoge temperaturen hoor. Dus als deze baby goed aangekleed in een afgesloten auto lag is hier niets aan de hand. Dus ik begrijp deze actie van de agenten niet zo goed. Pa was in de buurt en had zicht op de auto dus niks aan de hand. Als een baby thuis in zijn bedje ligt op de bovenetage heb je eigenlijk dezelfde situatie. Hou dus op met dit onzinnige gebazel. En meneer agent: even checken is prima maar iemand zonder meer onverantwoordelijk noemen? Niet zomaar twitteren met maar klein stukje tekst. Als het echt onverantwoord was dan ook de hele situatie beschrijven en anders niets! Is opruiend gedrag. Ook van u!
P (27-4-2016 om 13:17)
Misschien ook even verder onderzoek laten doen naar het huishouden en het leven van deze man, en of hij wel een kind waardig is.
sonja (27-4-2016 om 13:16)
Niet meer normaal, doe je je hond nog niet aan, onverantwoord, fikse verplichte ouderschap-training voor deze flut pa, zal wel excuus hebben, maar dan blijf je maar thuis!
Cookie-instellingen beheren