Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uit woning gezette man slaapt in auto

Toegevoegd: 07-05-2016, 11.36 uur
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een man aangesproken die onlangs uit zijn woning is gezet en daarom in een auto lag te slapen.


Volgens de politie lag de man in een auto die geparkeerd stond in het middengebied. De politie ging ter plekke omdat twee ruiten van de auto kapot waren en de auto bovendien niet verzekerd was.

"Ter plaatse hebben wij de man wakker gemaakt. Omdat we bekend en begaan zijn met de problematiek omtrent deze man hebben wij het voertuig niet direct weg laten takelen maar hem advies gegeven hoe hij het beste zijn auto kan weg laten halen", aldus de politie.

De man had volgens de politie overigens geen contactsleutel meer en de accu van het voertuig was ook defect. De politie heeft de man 24 uur gegeven om de auto te verwijderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-5-2016 om 18:09)
Een woonplek aan de man geven? Echt niet! De vluchtelingen krijgen straks onze huizen. Die worden immers voorgetrokken in dit land en mogen vast straks lekker blijven. Er zijn er nog niet genoeg. Zolang ze in Den Haag hun eigen hachie maar veilig hebben gesteld voor een goede vervolgbaan in Brussel.
Henk (7-5-2016 om 18:01)
ik lees en hoor veel eigenvolk eerst? zijn men echt zo begaand als men zegt? op straat laat je de meeste links liggen, en uit haast knalt men tegen een ander op, en scheld men zo alle kanten op, eigen volk eerst of bedoel je ikke ikke ikke...
annie (7-5-2016 om 17:59)
laat hem voor een plek van een asielzoeker..ipv ons geld naar een asielzoeker, mijn rekeningen zijn ook al te hoog eigenlijk, want ik zelf ben niet zo duur...ik raad de man aan zijn auto voor prikkie te verkopen en waar is zijn familie? vrienden? als puntje bij paaltje komt, dan zie je geen mens zeker?
jos (7-5-2016 om 16:59)
Leuk al die positieve berichten ....maar kennen jullie ook die man......Nee want dan zouden de commentaren heel anders zijn. Wij de buurtbewoners zijn in ieder geval niet blij met deze persoon en situatie die is ontstaan na zijn uitzetting van z'n huis.
Maarten (7-5-2016 om 16:34)
Zorg dan dat meneer snel een woonplek krijgt. Dit gaat tegen alle redelijkheid in.
Saskia (7-5-2016 om 15:24)
Voor eigen volk ,zieken en gepensioneerden kan niets meer.Al het geld gaat naar de asielzoekers waarvan er veel uit niet oorlogs landen komen en deze man laten ze verrekken !!Dat is nederland mensen!!
Cookie-instellingen beheren