Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uit woning gezette man slaapt in auto

Toegevoegd: 07-05-2016, 11.36 uur
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een man aangesproken die onlangs uit zijn woning is gezet en daarom in een auto lag te slapen.


Volgens de politie lag de man in een auto die geparkeerd stond in het middengebied. De politie ging ter plekke omdat twee ruiten van de auto kapot waren en de auto bovendien niet verzekerd was.

"Ter plaatse hebben wij de man wakker gemaakt. Omdat we bekend en begaan zijn met de problematiek omtrent deze man hebben wij het voertuig niet direct weg laten takelen maar hem advies gegeven hoe hij het beste zijn auto kan weg laten halen", aldus de politie.

De man had volgens de politie overigens geen contactsleutel meer en de accu van het voertuig was ook defect. De politie heeft de man 24 uur gegeven om de auto te verwijderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees kaas (7-5-2016 om 15:22)
Triest voor die man maar wat is de reden dat hij uit zijn huis is gezet? Achterstand in huur hoeft geen probleem meer te zijn daar word tegenwoordig een oplossing voor gezorgd. 95% van de huisuitzettingen en dan op staande voet is tegenwoordig het hebben van een wietplantage.
wim (7-5-2016 om 14:11)
hij kan toch in het witte huis slapen
Rikkerd (7-5-2016 om 13:05)
Die vent moet gewoon ff een boot regelen richting Griekenland. Zit die zich terug in NL en krijgt die alles wat die nodig heeft. Probleem opgelost
Nina (7-5-2016 om 13:01)
Wat triest, kan hij niet een tijdje in een AZC verblijven, aangezien daar ook mensen zitten uit landen waar niet eens oorlog is en die mogen daar ook gewoon zijn? Miljoenen overgehouden aan het zorgbudget en geen geld hebben om deze man te helpen?
Adje (7-5-2016 om 12:37)
Man in auto, kon nergens terecht politie ziet man in auto en geef hem 24 uur de tijd om de auto weg te halen. Kunnen sommige mensen begrijpen dat er politie mensen zijn die mensen niet meer uit hun huis zetten, omdat de asielzoekers alles krijgen. soms worden mensen uit huis gezet voor iets heel lulligs, maar geen pardon eruit en klaar. dus we hebben nog wel mensen bij de politie werken die daar over nadenken. of je moet je melden bij een azc, maar ja daar kom je niet voor in aanmerking
wij arendskerkenaren (7-5-2016 om 12:32)
plaats dan ze deze man helpen instantie.s plaats deze man dakloos te laten zitten . waar moet dit naar toe in dit land om zomaar mensen uit woning te zetten en zomaar op straat laten staan ... er is toch n weg mogelijk om deze man te helpen . !! is dit nederland .?
Cookie-instellingen beheren